tag:blogger.com,1999:blog-25803312.post5103230697659458658..comments2023-11-02T11:40:12.306+01:00Comments on A név kötelez...: Fahéjas-kakaós csigaildinkohttp://www.blogger.com/profile/01376398266674234394noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-25803312.post-83671141248108019952010-09-08T20:36:56.513+02:002010-09-08T20:36:56.513+02:00Szuper recept Piszke, köszi!
Én egyáltalán nem tet...Szuper recept Piszke, köszi!<br />Én egyáltalán nem tettem cukrot a töltelékbe, csak amennyi a tésztában volt. De most, hogy kihűlt, már édesebbnek tűnik. <br />Nagyon finom puha a tészta, lehet, ezután is így csinálom a kelttésztákat, míg egészen profi nem leszek. :)ildinkohttps://www.blogger.com/profile/01376398266674234394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25803312.post-90197046905610639022010-09-08T20:31:32.930+02:002010-09-08T20:31:32.930+02:00Ez egy tradicionális családi recept Amerikából, és...Ez egy tradicionális családi recept Amerikából, és hihetetlen jó tésztát eredményez, aki először csinál kelttésztát, annak egyenesen ideális mert elrontani sem lehet.<br /><br />Egyébként azt hiszem, az Oetker épp most kezdett el forgalmazni egy "expressz élesztő" vagy valami ilyesmi cuccot, és abban is van élesztó, sütőpor és szódab. is :)<br /><br />Nem mellesleg nagyon könnyű és finom süti. Én jól levettem a cukrot belőle, a töltelékből főleg, de nekem míg így is épp elég édes lett :)Piszkehttps://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25803312.post-12972112433594590602010-09-08T20:16:53.504+02:002010-09-08T20:16:53.504+02:00Én is furcsálltam, de hűen követtem az eredeti rec...Én is furcsálltam, de hűen követtem az eredeti receptet (legalábbis ebből a szempontból). Tény, hogy finom puha lett. :Dildinkohttps://www.blogger.com/profile/01376398266674234394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25803312.post-80489452929313981122010-09-08T20:14:54.799+02:002010-09-08T20:14:54.799+02:00Élesztő, sütőpor és szódabikarbóna egy tésztában? ...Élesztő, sütőpor és szódabikarbóna egy tésztában? Te aztán nem bíztad a véletlenre :)Anonymousnoreply@blogger.com