
20 dkg margarint, egy bögre cukrot, két és fél bögre lisztet, két tojást, egy sütőport, egy csomag vaníliás cukrot, és egy csepp citromlevet összegyúrtam. Kinyújtottam vékonyra, kiszúrtam belőle a formákat, sütőpapírral bélelt tepsiben kisütöttem (közepes lángon, kb 10 perc). A felülre kerülő lyukas koszorúcskákat még sütés előtt megkentem tojással, és durvára vágott dióval díszítettem. Mikor kisült, savanyú lekvárral (anya isteni ribizlilekvárja) ragasztottam össze a két felet.
Nagyon finom lett, bár úgy gondolom, ez egyedül a lekvár érdeme, több múlik rajta, mint bármelyik másik hozzávalón.
3 megjegyzés:
Kezdek rajonni, hogy tenyleg egyszeru mindent megcsinalni. Az Agoston, az egyik itteni srac az irt, hogy szeretne osszedobni egy japanrol osszes blogot. En szerintem a te blogod lehetne a kint elet magyar kaja blogja. Ha valaki magyar kajara vagyik az megkaphatja.
Bocs, hogy töröltem a másodikat, de ugyanaz volt, mert valamit nem jól állítottam be a kommenteknél... Igyekszem javítani, ha rájövök, mi a hiba...
Szóval benne vagyok!!! Csak mivel nem én vagyok itthon a háziasszon, ritkán, és korlátozott dolgokat főzök... De azért igyekszem majd, ha esetleg összejön ;).
Megjegyzés küldése