hétfő, október 21, 2013

Gesztenyés cookie - akkor hajrá

Ha már megígértem, illik betartani. Olyan lesz, amilyen.
Én nem tudom, más anyukák hogyan csinálják, de nekem nem megy ez a háztartás dolog. Persze, tudom, az a "baj", hogy túl sokat foglalkozom Samuval. Na mindegy, sütit sütöttem, két napja, ezt az egy összeszáradt maradékot most gyorsan lefotóztam, és ha óriási mázlim van, akkor még be is tudom fejezni a bejegyzést, mielőtt Samu felébred. Utálja a billentyűzet hangját. Kell venni egy halk billentyűzetet...

Ja igen, recept.
Hahaha, az annyira sincs, mint régen volt. Csak úgy összedobáltam. :) hihi... bocs...

Hozzávalók:
egy gesztenyemassza
2 tojás
1 cs. vaníliás cukor
x túró (kb 15 deka lehetett?)
x zabpehely (talán 1 vagy fél bögre)
x liszt (1 bögre?)
1 cs. sütőpor (kevesebb is elég lett volna)

Elkészítés: összekeverni és kanállal sütőpapíros tepsire szaggatni, mérsékelt tűzön kisütni, közben az ébredező gyerekhez beszaladni egy-egy cicizésre, hogy még csak addig aludjon, míg a második tepsi is kisül.

Itt a gyerek:


Egy hét múlva lesz egy éves (és egy órás, 10 perces).

2 megjegyzés:

Tina Novak írta...

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu

aryh884 aryh884 írta...

????,????,??,???,???,??,???
???,???,????,??? ,??,???,?????
???,???,?,???,??,???,???
?,???,???,???,????
??,??,???,?,?,??
??,????,???,??,??,?