csütörtök, július 05, 2007

Térzene Fesztivál!!! :)))

.
Kaptam két kördést is, de épp nincs időm megválaszolni, mert Térzene Fesztivál van. Kicsit későn szólok, mert a megnyitó koncert, amin mi is felléptünk a zenekarral, tegnap este volt. De úgyis rossz idő volt, zuhogott ez eső, úgyhogy a közösségi házban voltunk - nem kicsit tele volt a nézőtér... :)))
És minket amúgy is minden szerda este 8-kor meghallgathatnak a kíváncsiak... ;)

A legfontosabb, hogy sok szeretettel várunk mindenkit! Rengeteg programmal kicsiknek és nagyoknak.


Partizánakcióm:
Arra gondoltam, hogy itt-és-most meghívnám a gasztrobloggereket egy szombati bográcsos főzőversenyre (Balatoni Hal- és Vadételek Főzőversenye). Tudom, nagyon későn szólok, de hátha valaki ráér. Épp tegnap mondta Edit (zeneiskola igazgatónője), hogy talán három nevező van eddig (bizonyos okokból, de hát mindenhol vannak szervezési nehézségek... :) ). Úgyhogy szerintem nagyon örülnének még pár bográcsnak. Az éhes szájak meg annál is jobban, nevezni ugyanis mindenki lusta, de a kóstoláson ott fognak tolongani... :)

(A szállást meg tudom szervezni - ésszerű keretek között, mondjuk nálunk pár személy elfér, úgyis kiadnánk a házat, de nincs senki épp - , ha valakit ez tartana vissza...)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Írtam mélt, majd kukk meg :)

Névtelen írta...

ildinko, dejó lehet most ott!
De most pétráá megint önző dög lesz (mert az, empátiahiányos), szal majd ha itt lesz az ideje, akkor propagáld már a papper napokat is (de az csak szeptben lesz)...Mondjuk, nemtom, mennyire kihívás, mert hagyományos magyar kaják, a lényeg a priso paprika, de hátha :D:D
No, zenélgess!
És remélem, van töltő, vagy gépalakatrész vagy vmi! :)
tssók

Névtelen írta...

Szia Ildi!
Most már leveheted a zárójeles kommentet a foglalkozásod mögül! ;)
Köszönöm a mailt, kíváncsian várom a cikket :)