hétfő, április 13, 2009

Becsomagolt nyomtató




Öcsém szerint nem tesz jót a nyomtatónak a por. Nem hagyhattam, hogy tovább porosodjon, varrtam neki ruhát. Mostanában esténkén varrok, igaz, hulla fáradtan (ami meg is látszik ezen is, nem mindig figyeltem oda, megtervezni pedig lusta voltam, úgyhogy olyan, amilyen - kicsit szűk, kicsit pontatlan, de ahhoz képest, hogy nem tudok varrni, egész jó). Egyszerűen muszáj valami olyasmit csinálnom, ami teljesen leköt, és nem marad a gondolkodásra kapacitásom. Túl sok a munka és a hétvégéim sem szabadok. Sajnálni nem kell, mindenestül élvezem ezt az életet. :)
Ez van, meg a tavasz... :)

Posted by Picasa

Van egy sokkal nagyobb varrós projektem, de azt nem mutathatom meg még egy darabig,mert ajándékba lesz, titok... :)

4 megjegyzés:

Péétrá írta...

CSUDIszép... :) És ügyes vagy! És a titkos projekt..hm...hát, tudom, amit tudok. :)

Amúgy off egy kicsit: kaptam nagynénémtől "élesztő"gombát, ami kaukázusi kefírt csinál nekem a tejből, 12 óra alatt. Mire jössz, növelem az állományt, és adok. :)Tudom, hogy már csináltál joghurtot, de ez kefír;) Vagy mi... :)

Csók,
a pétráá :)

Csók :)

ildinko írta...

Dejó, dejóóóó!!!! Az én nagynénémnek is volt évekkel ezelőtt olyan kefirgombája, és imádtam azt a kefirt, csak időközben megunta, és már nincs gomba. Úgyhogy szurkolok nekik, hogy szaporodjanak!!!!
(ezek szerint túlélted a húsvétot, ennek örülök!) ;)

szmari írta...

Nekem is tetszik! :-)))
Pár éve "űzöm" ezt a hobbit, és tapasztalatból tudom, hogy nem igazán lehet ebben a műfajban tökéleteset alkotni! Ha mégis a tökéletesre görcsölne rá az ember, elveszene az alkotás öröme. Na meg a terápiás jellge, mert az is van neki rendesen.
Mutass még nekünk sok ilyen kedves darabot!
Más: Kefírgomba, nekem is volt belőle :-)) részem, amikor meguntam pici vízbe téve, zacskóban lefagyasztottam. Miután kienged, kevés tejjel érdemes életrekelteni, és újra lehet használni. Nekem működött, most is van hibernált kefírgombám.

ildinko írta...

Kedves Mari!
Örülök, hogy tetszik. Megnéztem az oldaladat, fantasztikus dolgokat készítesz! :)
És köszönöm a tippet a kefirgombához, nagyon jó ötlet, szükség is lesz rá, mert akármilyen finom, néha megunja az ember...