szerda, szeptember 08, 2010

Szendvicssütőben sült bundáskenyér szendvicsnek álcázva :)




Péétráától tanultam. Nincs olajszag a lakásban. Gyors. Finom.
Nem lesz ropogós, mint a melegszendvics - pont a ropogósságát nem szeretem úgysem -, hanem finom puha a tojástól.
Nem is recept különben, csak a melegszendvicsnek valót beleáztatom tojásba mindkét oldalán, és úgy sütöm meg. A képen láthatóban ha jól emlékszem, csak camambert sajt, paradicsom és bazsalikom volt, de a maiban trappista és téliszalámi a paradicsom-bazsalikom mellett. Barna kenyérből.
Az benne a jó, hogy ebben a borzalmasan hideg időben a hazaérkezés után 10 perccel forró kaját lehet enni. Míg elkészül, a tea is lefő. Aztán utána lehet normális ételen gondolkozni, tele hassal, forró bögrével. :)
Hűűű, ez nagyon... izé... lett. :D Nem baj, tényleg ilyen.

1 megjegyzés:

Pétra írta...

Lályk... :D