
De azért kell enni valamit, még ha az embernek ahhoz sincs kedve. De mivel szakdogát írni még kevésbé van, hát inkább a főzés. A nullából.
Szerencsére még a múltkori krémleveshez vettem tejszínt, úgyhogy ezt csaptam össze, mert tészta-ehetnékem volt. Olvasztott vajba két nagy gerezd fokhagymát nyomtam, majd tettem rá egy kis keményítőt (a liszt kicsit messzebb volt, éljen a lustaság), aztán felöntöttem tejszínnel, és hagytam besűrűsödni. Meg is sóztam közben. Meg metélőhagymát és petrezselymet vágtam bele, és aztán hozzákevertem a megfőtt tésztához, és egy kicsit még összeforraltam. Ja, valamikor füstölt sajtot is tettem bele. Aztán a gép előtt megettem, mert elvileg tanulok, és nincs időm ilyemire.
No, most tényleg tanulok már... Egy hónapom sincs a leadásig... auuuu... :S
(Mondjuk, először posztolni sem akartam, mert nem vagyok benne biztos, hogy ilyesmit más is megeszik, de hát ezzel is lehet kicsit tologatni azt a szakdogaírást...)
2 megjegyzés:
Te, ildinko...azonnal hagyd el a kisebbrendűségi érzéseid, ez egy tök jó kaja!!! Én is szeretem...és kóterbavaló, bár már ugye két edény kell hozzá, de akkor is gyors... :D
AMúgy meg remélem okés volt a mai napod, jeppencs, kaptam HUGot tőled!! Jeppenés... :D:D:D
Szia, Ildinkó,
hopp, eltalált egy hógolyó!
http://href.hu/x/2d2p
Megjegyzés küldése