csütörtök, június 28, 2007

t3v currys vöröslence levese

.
Tegnap megfőztem t3v currys vöröslencse levesét, amit a múltkor kommentben ajánlott az új fűszereim (jelen esetben a gyömbér) kipróbálásához. Nagyon-nagyon finom!

Mostanában viszont ez az egyetlen jó, ami történt velem. Hazajöttem, kapcsolom be a gépemet - nem indul. Úgyhogy sem fényképezőgépem, se számítógépem, épp attól rettegek, vajon a telefonom mikor mond fel nekem...
VKF-ből kimaradok. Holnap grillezünk - arról sem lesz bejegyzés. A héten térzenefesztivál - arról sem, képek sem lesznek.
Fenébe, hogy már megint semmi sem jön össsze!!! Meddig tart még ez, mondja meg valaki...
:(((((

(közben még a laptop aksija is lemerült, ha nem lettem volna még biztos abban, hogy ma minden rossz... nagyon elegem van abból, hogy folyton nyafogok - bocs mindenkitől... nem értem én ezt...)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyugi, lesz ez meg igy se. :)

ildinko írta...

Na igen, igazad lehet... :)))
Legalább a grillezés jól sikerült ma.

Péétrá írta...

ildinkom, tündérkém! Hát hun grilleztél? egyre jobban le vok csúszva rólad. Vagyis el tőled, na érted. Egyetlen mentségem, h nem vok normi, ld. borospalackok esete is ;)

macs írta...

Ildinko, szerintem nincs is okod panaszra, csak nézd más szemszögből: mostanában tök sok minden jó történt veled (pl. diploma, férfiember) és szerintem ezek sokkal fontosabbak, mint a fotóappartat vagy a gép! Gondolj csak erre, amikor rossz a kedved! :))

ildinko írta...

hát igen, lehet, hogy csak túlbonyolítom a dolgokat. szokásom... :)

Névtelen írta...

Szió!

Dobtam neked egy kördést! :)
http://href.hu/x/30qf

macs írta...

Dobtam neked egy kördést! :)

ildinko írta...

Húúúú, mennyi kördés!
Köszönöm!
Igyekszem megválaszolni őket, de most kezdődik a Térzene Fesztivál, kicsit elfoglalt lettem. :)))